Robert Janker Klink. Centru de radioterapie si radio-oncologie

Robert Janker Klink

Radioterapie si radio-oncologie

Clinica MediClin Robert Janker – Centru de Radioterapie de Inalta Precizie – o clinica moderna, specializata in radioterapie, radiooncologie, neuroradiologie si radiologie.

Servicii:
• Radioterapie si radiooncologie
• Brahiterapia
• Stereotaxie si radiochirurgie
• Medicina paliativa
• Neuroradiologie si radiologie

In cadrul centrului nostru oncologic, dispunem de un echipament modern pentru radioterapia de precizie, configurat special pentru Clinica MediClin Robert Janker. Datorita acestei tehnologii medicale complet noi, am avut, de asemenea, posibilitatea de a ne extinde gama serviciilor terapeutice, in vederea punerii la dispozitia pacientilor nostri a unui tratament sigur si neinvaziv. Sistemele de radioterapie de inalta precizie, Novalis® si Varian Clinac® DHX, constituie nucleul centrului nostru de oncologie. Ambele acceleratoare liniare permit efectuarea unui tratament cu impact redus, sigur, eficient si, mai ales, care nu afectează pacientii in lupta contra tumorilor. In prezent, exista doar cinci clinici in Germania ce utilizeaza acest tip de dispozitive pentru radioterapie, iar dintre acestea Clinica MediClin Robert Janker este singurul institut neuniversitar. Pentru noi, fiecare persoana in parte constituie centrul interesului nostru. De aceea urmam un concept holistic. Pe langa metodele medicale complet noi, oferim consultatie individuala, precum consiliere psihologica, asistenta sociala, precum si pregatire sanitara speciala.

Capacitatea unitatii noastre este de 83 de paturi si putem satisface orice optiuni conexe terapiilor, corespunzatoare pacientilor internati, dar mai ales corespunzatoare pacientilor ambulatorii.


Vezi Website