Waldkrankenhaus Bad Düben. Centru de ortopedie si reabilitare

Waldkrankenhaus Bad Düben

Ortopedie si reabilitare

MediClin Waldkrankenhaus Bad Düben este incepand cu anul 1975 un spital de specialitate pentru ortopedie. In prezent este considerat una dintre cele mai performante clinici de ortopedie din centrul Germaniei.

Centrul ofera o gama completa de servicii moderne de endoprotetica articulara, inclusiv operatiile de înlocuire necesare, tratarea afectiunilor la nivelul coloanei vertebrale, toate interventiile chirurgicale la nivelul mainii si al piciorului, precum si o gama variata din punct de vedere numeric si al tehnicilor aplicate de operatii artroscopice. In cele patru sali de operatii sunt efectuate anual aproximativ 4 500 de operatii anual.

Clinica realizata in anul 1995 in locatia actuala se remarca prin dotarile moderne si atmosfera calda. Amplasata in mijlocul parcului balnear din Bad Düben, parcul ofera pacientilor nostri posibilitatea de relaxare si odihna. Clinica dispune in total de 145 de paturi. In Bad Düben este asigurata o imbinare optima intre tratamentul in regim acut si recuperare. Din complexul clinic face parte centrul de recuperare MediClin Reha-Zentrum Bad Düben cu clinicile de specialitate pentru ortopedie, cardiologie si neurologie.


Vezi Website